Teszt csapat

Élelmiszereket tesztelünk (csomagolásteszt és íz teszt, vásárlóhelyi megkérdezések, személyes-, telefonos-, online kérdőíves megkérdezések)

Termékfejlesztés, K+F

Hiteles szakemberekkel együttműködve részt veszünk hagyományos és különleges összetételű termékek fejlesztésében, javításában, technológiák optimalizálásában. Segíthetünk új termékötleteket adni, de segíthetünk a már meglévő termékeiben rejlő lehetőségek felmérésében, annak érdekében, hogy egészségesebb, kiváló ízű és a legújabb trendnek megfelelő legyen.

     Tanácsadás

Segíthetünk az egészségtudatos táplálkozási trendek megértésében. Táplálkozás tanácsadás, egészséges termékek kalauz.

     Élelmiszer marketing

Ötlettől az asztalig.

     Élelmiszeripari hirdetések

Munkalehetőség, szolgáltatások, gépek, szerszámok, vállalkozásfejlesztés.

 

 

Nem akarsz lemaradni? Kövess minket!

 

Az itt közzétett összetétel adatok cask tájékoztató adatok, az információk folyamatos frissítésén dolgozunk, de minden gyártói változást nem tudunk azonnal átvezetni. A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalma az üzemeltető szellemi terméke, amely kizárólag a vonatkozó törvényi kereteken belül használható fel. A cikkek megírása non profit jellegűek, nem volt befolyása a tartalmi részre egyetlen gazdasági társaságnak sem. A cikkben közzétett információk és adatok informatív jellegűek és szubjektívek. Előzetes írásbeli beleegyezés nélkül a weboldal tartalmi alkotóelemei sem nyilvános sem zárt adatbázisokban nem tárolhatóak. Beleegyezés megléte esetén sem változtathatók meg a weboldal tartalmi és formai alkotóelemei közzététel céljából, ill. azok nem használhatók fel a weboldal céljaitól eltérően.

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.