Bioínyenc élelmiszer blog és szaklap

 

1.   A honlap célja


A Bioínyenc Magyarország egyre meghatározóbb élelmiszer blogja és szaklapja, köszönhetően az élelmiszeripari tapasztalattal rendelkező szakembereinek.

A Bioínyenc célja, hogy felkutassa a jó minőségű élelmiszereket és inspirációt nyújtson a bevásárláshoz, valamint megkönnyítse a fogyasztók mindennapi döntéseit. Küldetése a tájékoztatás és edukáció.

A Bioínyenc.hu segít megismerni azokat az elveket, szemléletbeli sajátosságokat, amelyek alapján mi magunk is helyesen tudunk választani az élelmiszerek közül. A márkáknak lehetőséget nyújt, hogy megbízható tartalom mellett elkötelezett, lojális, a minőségi élelmiszer iránt érdeklődő közösséget szólítson meg és hasznos tartalommal érjen el.

 

2.    Témakörök


A Bioínyenc naponta frissülő rovatainak köszönhetően a népszerűsége gyorsan nő.

Rovatok:

 

-        Érdekesség

-        Ételek

-        Termék összehasonlítás

-         A fentiek mellett hír tartalmakat is olvashatnak az ide látogatók

-    Szolgáltatás (termékfejlesztés, élelmiszerbiztonság, élelmiszerjelölés, minőség-ellenőrzés, élelmiszeripari jogszabályfigyelés, élelmiszerjogi tanácsadás)

 

3.      A honlap stílusa

 

-        friss híreket, újdonságokat közlő cikkek

-        informatív jellegű portál

-        laikus számára is könnyen érthető

-        olvasmányos, magazin jellegű stílus

-        értéket közvetítő tartalom

 

4.    Célcsoportok

 

-        egészséges életmód iránt érdeklődők

-        egészségtudatos vásárlók

-        egészséges termékeket forgalmazó termelők, gyártók, kereskedők

-        étel intoleranciával érintett fogyasztók

-        fogyókúrázók

-        testépítők

 

5.    Statisztikai adatok

 

A rendszeresen frissített cikkeknek köszönhetően a látogatottság folyamatosan nő. Részletes statisztikai kimutatásokért keresse munkatársunkat.

 

6.   Kinek érdemes megjelenni a honlapon?

 

A honlapon való megjelenéseket azoknak ajánljuk, akik:

 

-        szakmai tanácsadást,

-       hasznos és érdekes tartalmat

-       új termékekről való informácót

kívánnak adni a célközönség számára, valamint céljuk a figyelemfelkeltés és a népszerűsítés. A honlapon való megjelenés nagyban hozzájárul az imázs építéshez, valamint a márkák ismertségének növeléséhez.

 

További információval (hirdetési felületek és árak, fizetési feltételek) kapcsolatban, kérjük keressen minket elérhetőségünk egyikén.

 

Bioínyenc élelmiszer blog

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Nem akarsz lemaradni? Kövess minket!

 

Az itt közzétett összetétel adatok cask tájékoztató adatok, az információk folyamatos frissítésén dolgozunk, de minden gyártói változást nem tudunk azonnal átvezetni. A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalma az üzemeltető szellemi terméke, amely kizárólag a vonatkozó törvényi kereteken belül használható fel. A cikkek megírása non profit jellegűek, nem volt befolyása a tartalmi részre egyetlen gazdasági társaságnak sem. A cikkben közzétett információk és adatok informatív jellegűek és szubjektívek. Előzetes írásbeli beleegyezés nélkül a weboldal tartalmi alkotóelemei sem nyilvános sem zárt adatbázisokban nem tárolhatóak. Beleegyezés megléte esetén sem változtathatók meg a weboldal tartalmi és formai alkotóelemei közzététel céljából, ill. azok nem használhatók fel a weboldal céljaitól eltérően.

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.